Sådan använder Alice sin airfryer i vardagen

På ONYX Cookware har vi varit i kontakt med Alice Andersson, en 35-årig projektledare från en förstad till Stockholm, för att höra om hennes erfarenheter med vår airfryer. Alice bor tillsammans med sin man Thomas och deras två barn, Selma på 7 år och Noah på 5 år. Hon har en hektisk vardag där hon jonglerar mellan arbete och familjeliv, och hon har funnit att ONYX Cookware Airfryer gör matlagningen mycket enklare och tidsbesparande.

Morgonen börjar med nybakade bullar

Varje morgon börjar Alice sin dag med nybakade bullar till Selma och Noah. Hon behöver inte ens tända ugnen. Med ONYX Cookware Airfryer kan hon enkelt och snabbt värma upp sina hemmabakade bullar så att de smakar precis som om de precis kommit ut ur ugnen. Airfryern säkerställer en jämn och krispig yta samtidigt som bullarna förblir mjuka och luftiga på insidan. Det är inte bara superläckert utan sparar också mycket tid under en hektisk morgonrutin.

Snabb och hälsosam lunch

De flesta vardagar är Alice på kontoret och njuter av förmånerna med bra mat i företagets kafeteria, men när lunchtiden närmar sig under arbetsdagar hemifrån använder Alice sin airfryer för att tillaga en hälsosam och läcker lunch. Hennes favorit är knapriga kycklingstrimlor med en fräsch sallad. Hon marinerar kycklingstrimlorna, lägger dem i airfryern och ställer in den på 180 grader i 15 minuter. Resultatet blir perfekt knaprig kyckling utan användning av olja, som hon kan njuta av med gott samvete. Det är en snabb lösning som passar perfekt in i hennes hektiska arbetsdag när hon ofta arbetar hemifrån.

Smart snacks på eftermiddagen

På eftermiddagen, när Alice och barnen känner sig sugna på en snack, använder hon airfryern för att göra barnens favorit: mozzarella sticks. Hon tar upp några mozzarella sticks från frysen, lägger dem i korgen, ställer in den på 200 grader i 8 minuter och låter airfryern sköta resten av arbetet. På det sättet får de snabbt och enkelt stilla sitt sug efter snacks utan att kompromissa med familjetiden, vilket hon njuter av efter arbete, skola och förskola.

Middag utan stress

När det är dags för middag är airfryern återigen Alices bästa vän. Idag ska hon göra en läcker fiskrätt. Hon lägger en bit lax i airfryern, kryddar med salt, peppar och lite citronsaft, och ställer in airfryern på 200 grader i 10 minuter. Medan laxen tillagas förbereder hon en fräsch sallad och några ångade grönsaker. Middagen är klar på nolltid och laxen är perfekt tillagad med en knaprig yta och saftigt inuti. Thomas och barnen älskar den här rätten och Alice uppskattar hur lite tid det tar att förbereda.

Bakäventyr på helgen

På helgen älskar Alice att baka och här kommer airfryern verkligen till sin rätt. Hon har upptäckt att hon kan baka de mest fantastiska kakorna och bullarna i airfryern. Hennes senaste hit är en chokladkaka som hon bakar i airfryern på bara 25 minuter. Resultatet är en läcker kaka med en perfekt balans mellan knaprig yta och mjuk, fuktig mitt. Barnen hjälper gärna till och det har blivit en mysig helgaktivitet för hela familjen.

Hur använder man sin airfryer?

Alice har lärt sig att en airfryer är otroligt enkel att använda och kan tillaga ett brett utbud av rätter. Hon utnyttjar airfryerns mångsidighet genom att experimentera med olika inställningar och recept. Hennes ONYX Cookware Airfryer har en rymlig kapacitet på 5 liter, så hon kan laga mat till hela familjen utan besvär. Alice njuter av att kunna tillaga allt från knapriga pommes frites till läckra kakor med minimal ansträngning. För henne är nyckeln att utnyttja airfryerns snabba tillagningstider och jämn värmefördelning, vilket gör det möjligt att laga måltider snabbare och mer effektivt än traditionella metoder.

Om du vill ha mer inspiration för rätter i airfryern kan du läsa mer här.

Få en lika enkel vardag som Alice

Alices berättelse visar hur mångsidig och tidsbesparande ONYX Cookware Airfryer kan vara i en hektisk vardag. Från frukost till middag och allt däremellan gör airfryern matlagningen enkel och rolig. Hon fyller bara korgen med mat, ställer in tid och temperatur och låter airfryern göra jobbet.

Vill du också göra din vardag enklare och mer effektiv? Köp ONYX Cookware Airfryer här och upplev hur den kan optimera din matlagningstid, precis som den har gjort för Alice. Gör matlagningen till en lek och få mer tid för det som verkligen betyder något.

Hur använder du din airfryer från ONYX Cookware?

Har du redan en airfryer från ONYX Cookware? Vi skulle gärna höra hur du använder din airfryer i vardagen. Kanske har du några tips och tricks som du vill dela med andra användare av airfryers från ONYX Cookware. Skriv om din erfarenhet till oss.

Produkter som används i denna artikel

Läs mer
Läs mer
Läs mer
Läs mer