2. Generation

Pan v2

ANMÄLLER NÄSTA GENERATION AV HYBRID KOKVAROR

På ONYX COOKWARE™ är vår identitet djupt rotad i våra högkvalitativa kastruller och stekpannor, liksom vårt engagemang för innovation. Vi utvecklade och lanserade vårt patenterade köksredskap med övertygelsen att vi hade uppnått perfektion. Ändå frågade vi oss själva, hur förbättrar man det som redan är det bästa i världen?

Vår resa för att besvara detta har tagit år av outtröttligt arbete och en oföränderlig ståndpunkt att inte nöja sig med "bara tillräckligt bra". Denna väg har inneburit många prototyper, men genom att omfamna vår innovativa anda är vi glada att kunna presentera den nya generationen av köksredskap!

Pan v2

INTRODUCERA DET INNOVATIVA ‘2. GENERATION’ AV HYBRID KERAMISK KOKPROV

Vår 2. Generation har fått ett passande namn. Om du redan uppskattar våra kastruller och stekpannor kommer du att bli förtjust i det som kommer härnäst. Förändringarna kan tyckas subtila, men förbättringarna under ytan är verkligen imponerande! Vi skulle kunna prata oändligt om design, funktioner och tekniska specifikationer, men vi värdesätter din tid. Så låt oss dyka in i de mest betydelsefulla förändringarna som kommer att förbättra din dagliga matlagningsupplevelse.

Pan v2
State-of-the-art keramisk beläggning

Non-stick är den funktion våra kunder värdesätter mest i våra köksredskap. Begreppet innebär vissa förväntningar, men alla som har provat olika non-stick-pannor på marknaden vet att det finns olika grader av 'non-stick'. Med våra 2. Generation köksredskap har vi introducerat en banbrytande keramisk beläggning - helt enkelt den bästa som finns.

Vilken är den verkliga fördelen för dig? För det första kommer du att märka en avsevärt förbättrad non-stick-prestanda. Men den verkliga innovationen ligger i hållbarheten hos vår nya keramiska beläggning. Med denna förbättrade beläggning och design kommer dina köksredskap behålla sin höga prestanda under mycket längre tid, tåla intensiv användning och mer rigorös rengöring.

Pan v2
Uppgraderad värmefördelning och effektivitet

Kommer du ihåg vårt patenterade hexagon-design i rostfritt stål? Det vet vi att du gör. 2. Generationen har fått en förbättrad hexagon-design, inte bara av estetiska skäl utan också av funktionalitetsskäl.

Den nya laservätsade designen går hand i hand med förbättringarna som gjorts på den non-stick-beläggningen. Rostfritt stål skyddar den keramiska beläggningen mer effektivt, och detta nya mönster ökar också våra kastrullers och stekpannors effektivitet. Medan vi har fokuserat på de större förbättringarna i denna bloggpost vill vi också framhäva att vi har gjort många mindre förändringar. Dessa subtila justeringar kanske inte fångar rubrikerna, men de bidrar sammanlagt till att göra våra 2. Generation köksredskap överlägsna.

Du kommer verkligen att bli överraskad av denna effektivitetsökning. Som en praktisk anteckning innebär detta också att du bör vara försiktig när du först använder våra nyaste köksredskap. Det kan ta lite tid att vänja sig, men vi är övertygade om att du kommer att uppskatta denna förändring lika mycket som vi gör.

Pan v2

FINE-TUNING OCH UPPMÄRKSAMHET PÅ DETALJER

Medan vi har fokuserat på de större förbättringarna i denna bloggpost vill vi också framhäva att vi har gjort många mindre förändringar. Dessa subtila justeringar kanske inte fångar rubrikerna, men de bidrar sammanlagt till att göra våra 2. Generation köksredskap överlägsna.

Det hexagonala mönstret har till exempel förfinats. Vid första ögonkastet kan det verka bekant, men en närmare titt avslöjar nyanserade modifieringar. Dessa justeringar förbättrar den övergripande matlagningsytan samtidigt som den fantastiska non-stick-funktionaliteten bibehålls. Dessutom har ändringar gjorts i kantmönstret beroende på typen av köksredskap.

Mindre omkonstruktioner sträcker sig även till köksredskapens övergripande konturer, form och handtag. Botten har nu en mer rundad form, vilket ökar den användbara ytan utan att öka den totala storleken.

Tveka inte att kontakta oss med feedback, frågor eller farhågor på service@onyxcookware.no

Ditt bidrag uppskattas alltid!

Skriven av: ONYX COOKWARE™