Á propos ONYX™

ONYX COOKWARE™ utvecklar och tillverkar den mest innovativa köksutrustning du någonsin kommer att använda. Vi kombinerar klassiska värden med modern teknik för att skapa produkter som kommer att ändra din uppfattning om vad som är möjligt i ett kök.

Våra produkter

Så länge människan har funnits har vi använt verktyg av varierande kvalitet och sammansättning som hjälpmedel när vi tillagat vår mat. På ONYX COOKWARE™ älskar vi att kombinera modern teknik med en av de äldsta produktkategorierna någonsin – köksredskap!

Allt började med vår hybrid non-stick-stekpanna, som använder ONYX COOKWARE™ patenterade laseretsade hexagondesign, och detta är än idag vår huvudprodukt. Vår innovativa teknik har gjort det möjligt för oss att tillverka en serie köksredskap som ger dig det bästa av två världar: non-stick-funktionaliteten hos en normal non-stick-stekpanna och hållbarheten hos en professionell stekpanna i rostfritt stål eller gjutjärn.

Men vi kunde naturligtvis inte låta det stanna där. Vårt mål är att ständigt utvecklas för att skapa ännu mer innovativa produkter som lyfter din matlagning till nya höjder. Vi hoppas att du vill testa dem alla!

Våra löften

Vi på ONYX COOKWARE™ är övertygade om att du kommer att älska alla våra produkter som du väljer att uppgradera ditt kök med. Vi förstår också att du kanske inte är lika säker på den saken.

Men vi har en garanti som stödjer de här förtroendet. Allt du köper av oss har automatiskt en full nöjdhetsgaranti på 100 dagar.

Vad innebär då vår garanti? Det ska vi berätta!

Inom de första 100 dagarna garanterar vi att du är nöjd, annars får du pengarna tillbaka. Om du mot våra klara förväntningar är missnöjd med ditt köp kan du kontakta vår kundtjänst som hjälper dig att få tillbaka alla dina pengar, samt en gratis returetikett för din orderretur.

Varje inköp hos oss är därmed 100 % riskfritt. Vår 100 dagars nöjdhetsgaranti garanterar att du är helt nöjd eller får dina pengar tillbaka och gratis retur.

Distributionskedjan

Men för oss handlar det inte bara om själva produkterna. Vi strävar efter att kunna erbjuda helt överlägsna produkter, till mer fördelaktiga priser, än någon annan. Därför har vi valt bort den vanliga distributionskedjan, som du antagligen är mycket bekant med.

Normalt måste köksutrustningstillverkare sälja sina produkter till en distributör. Distributören säljer sedan vidare produkterna till en fysisk butik eller webbutik, som sedan slutligen säljer produkten till dig – konsumenten. Så när du köper produkten har den redan köpts och sålts flera gånger, och mer och mer vinstmarginal har lagts till för varje steg. En vinstmarginal som du som konsument i slutändan kommer att tvingas betala för.

Allt detta vill vi ändra på, och därför kommer du inte att kunna hitta våra produkter ute i någon butik. Du kan bara köpa våra produkter precis här, på vår egen officiella webbplats. När du köper en av våra produkter köper du den direkt av oss. Det tillkommer inga extra kostnader för att smörja distributions- och detaljhandelskedjan.