Á propos ONYX™

ONYX COOKWARE™ utvecklar och tillverkar marknadens i särklass mest innovativa köksredskap. Våra produkter kommer att hålla livet ut, och få dig att upptäcka helt nya möjligheter i köket.

Våra produkter

Så länge människan har funnits har vi använt verktyg av varierande kvalitet och sammansättning som hjälpmedel när vi tillagat vår mat. På ONYX COOKWARE™ älskar vi att kombinera modern teknik med en av de äldsta produktkategorierna någonsin – köksredskap!

Allt började med vår hybrid non-stick-stekpanna, som använder ONYX COOKWARE™ patenterade laseretsade hexagondesign, och detta är än idag vår huvudprodukt. Vår innovativa teknik har gjort det möjligt för oss att tillverka en serie köksredskap som ger dig det bästa av två världar: non-stick-funktionaliteten hos en normal non-stick-stekpanna och hållbarheten hos en professionell stekpanna i rostfritt stål eller gjutjärn.

Våra löften

Våra produkter är de bästa. Det vet vi, men vi vet också att du inte vet det. Därför, för att hjälpa våra kunder att känna sig lika säkra på våra produkter som vi själva är, erbjuder vi 5 års garanti och 100 dagars full returrätt på varenda enskild produkt vi tillverkar. Om du inte gillar produkten ger vi dig pengarna tillbaka. Men vi är tämligen övertygade om att du kommer att älska våra produkter!

Distributionskedjan

Men för oss handlar det inte bara om själva produkterna. Vi strävar efter att kunna erbjuda helt överlägsna produkter, till mer fördelaktiga priser, än någon annan. Därför har vi valt bort den vanliga distributionskedjan, som du antagligen är mycket bekant med.

Normalt måste köksutrustningstillverkare sälja sina produkter till en distributör. Distributören säljer sedan vidare produkterna till en fysisk butik eller webbutik, som sedan slutligen säljer produkten till dig – konsumenten. Så när du köper produkten har den redan köpts och sålts flera gånger, och mer och mer vinstmarginal har lagts till för varje steg. En vinstmarginal som du som konsument i slutändan kommer att tvingas betala för.

Allt detta vill vi ändra på, och därför kommer du inte att kunna hitta våra produkter ute i någon butik. Du kan bara köpa våra produkter precis här, på vår egen officiella webbplats. När du köper en av våra produkter köper du den direkt av oss. Det tillkommer inga extra kostnader för att smörja distributions- och detaljhandelskedjan.