Tillbaka till manualer

Välkommen till vår FAQ. Vi har samlat de vanligaste frågorna vi får. Vi hoppas att den här kan hjälpa dig att snabbt få svar på dina frågor! :)

Din Airfryer har några förinställda program för tillagning av olika maträtter.

Det är viktigt att komma ihåg att vikten och densiteten kan variera för olika typer av fågel, fisk och annat kött, så du bör vara uppmärksam på köttets innertemperatur för att vara säker på att den tillagningstid den får är tillräcklig.

Ha därför alltid i åtanke att maten kan behöva lite mindre eller lite mer tid beroende på vikt.

Programmen är följande:

1: Kycklinglår/kycklingbröst (mindre kycklingbitar)

2: Pommes frites

3: Fisk

4: Biff/biffar

5: Kaka

6: Räkor och andra små fiskar och skaldjur

7: Hel kyckling

8: Pizza

Men inställningarna kan användas för många olika rätter och inte bara de som anges. Annars kan du också enkelt anpassa inställningen för att tillaga maten precis som du vill ha den.

Dra ut strömmen från din Airfryer och vänta i fem minuter innan du ansluter strömmen igen.

Om du har förvarat din Airfryer vid låg temperatur, se till att värma upp den till rumstemperatur i minst 15 minuter innan du försöker starta den igen.

Om displayen fortfarande visar E1, vänligen kontakta vår kundtjänst!

För att uppnå bästa möjliga resultat vid användning av din Airfryer rekommenderar vi starkt att du förvarar den vid rumstemperatur. Detta beror på att om värmeelementet i Airfryern utsätts för kyliga förhållanden kommer det att ta längre tid för värmeelementet att nå önskad temperatur.

Själva Airfryern är tillverkad av PP och PC plast samt korgen i våra Airfryers är tillverkad av SPCC-metall av livsmedelskvalitet med silikonbeläggning.