Den perfekta pizzan

SÅ HÄR GÖR DU DEN PERFEKTA PIZZAN MED EN ONYX COOKWARE™-STEKPANNA

Att göra den perfekta pizzan är faktiskt inte så komplicerat som man kan tro. Föreställ dig en knaprig botten med den allra godaste toppingen och ost som smälter på ett tillfredsställande sätt. Bäst av allt är att det var du som gjorde pizzan. Du behöver inte vara en proffskock, vi ger dig de bästa tipsen i köket. Här kommer du att få lära dig hur du gör den perfekta pizzan med några bra knep.

LÄR DIG HUR DU GÖR DEN PERFEKTA PIZZAN – MED EN LJUVLIG, KNAPRIG BOTTEN!

Nu kanske du tänker, “hur gör jag det då?”

Det är busenkelt – du behöver bara förbereda pizzan i din ONYX COOKWARE™-stekpanna, och sen gör stekpannan och ugnen jobbet åt dig. Våra ONYX COOKWARE™-stekpannor tål ugnstemperaturer på upp till 250 °C – och med ONYX COOKWARE™ revolutionerande nonstick-beläggning gräddas din pizza till perfektion.

Du behöver:

  • Din ONYX COOKWARE™-stekpanna
  • En ugn
  • Pizzadeg
  • Tomatsås
  • Den topping du gillar
step 1 step 2 step 3

Förvärm ugnen till 250 °C så att den är redo att grädda din pizza. Ta fram en ONYX COOKWARE™-stekpanna i den storlek som du vill att pizzan ska ha. Forma din pizzadeg och lägg den i din ONYX COOKWARE™-stekpanna – och KOM IHÅG – du behöver inget som helst fett i botten. Luta dig tillbaka och lita på att stekpannan ger en knaprig botten. Bred sedan på din bästa tomatsås på degen.

step 4 step 5 step 6

Sedan är det dags för osten – och här är det helt upp till dig att välja en ost du gillar. Vi har använt färsk mozzarella för den goda smakens skull, och för de fina smältegenskaperna. Så vad lägger du på pizzan? Enbart din fantasi och dina smaklökar sätter gränserna. Du kan experimentera med olika smaker, det är helt upp till dig. När du är nöjd med smaksammansättningen lägger du helt enkelt alltihopa i ugnen i 10–15 minuter, beroende på vad du har för ugn.

step 7 step 8 step 9

När timern piper och du är nöjd med hur pizzan ser ut tar du ut den ur ugnen. (Men kom ihåg att handtaget på din ONYX COOKWARE™-stekpanna är jättevarmt! Oroa dig inte – du kommer snart att få provsmaka din pizza).

Ringla över lite olivolja, lägg på några basilikablad och strö över lite salt (om du vill). Skär upp din pizza, och här är det en fördel att stekpannorna från ONYX COOKWARE™ tål metallredskap utan att skadas. Nu är det klart! Servera direkt och njut av den perfekta pizzan.

Dela gärna dina ONYX COOKWARE™-stunder med #onyxcookware på Instagram.

Vad väntar du på? Skynda dig ut i köket och gör den bästa pizzan nånsin med din ONYX COOKWARE™-stekpanna. Om du inte redan har en så hittar du vårt urval av stekpannor här:

Se stekpannor

Postat av: Tanja, ONYX COOKWARE™