Den perfekta hamburgaren

SÅ HÄR GÖR DU DEN PERFEKTA HAMBURGAREN

Har du någonsin ätit en perfekt hamburgare? Det finns antagligen lika många åsikter om den perfekta hamburgaren som det finns folk som har ätit en. Om du tycker att det verkar jobbigt att göra en god hamburgare hemma, läs vidare. Vi vägleder dig genom de olika stegen för att steka den perfekta hamburgaren. Vi ger dig de bästa tipsen i köket. Här kommer du att få lära dig hur du gör den perfekta hamburgaren med några bra knep.

GÖR DEN PERFEKTA BURGERN I EN STEKPANNA

Men hur gör jag det då, tänker du kanske?

Det är faktiskt väldigt enkelt. Du behöver bara bestämma dig för vilka ingredienser du gillar bäst i din hamburgare, och sedan kan din ONYX COOKWARE™-stekpanna göra så gott som hela jobbet åt dig. Tack vare ONYX COOKWARE™-pannans revolutionerande nonstick-yta kan du också smälta osten i stekpannan. Om du inte vet var du ska börja och sluta så har vi ett förslag på den perfekta hamburgaren. Se själv här!

Du behöver:

  • din ONYX COOKWARE™-stekpanna
  • hamburgerbröd
  • kött för hamburgaren
  • bacon
  • ost
  • de grönsaker och kryddor du föredrar
step 1 step 2

Ta fram din ONYX COOKWARE™-stekpanna och stek baconskivorna på stekpannan så att baconfettet ger din hamburgare en läcker smak. ONYX-stekpannan är designad för att hålla värmen extremt väl och är därför det rätta valet för att steka knapriga baconskivor.

HUR ÄR DEN PERFEKTA HAMBURGAREN?

Det är självklart upp till var och en att bedöma. Men oftast handlar det om texturer och smak. En god och saftig hamburgare som kittlar smaklökarna står högt på mångas lista över favoriträtter. Om du frågar oss så är hamburgaren en fullträff i många hem. Duka bordet och lägg upp ingredienserna, så kan varje person komponera sin ultimata hamburgare. Kan det bli bättre?

step 3 step 4

VILKET HAMBURGERKÖTT ÄR BÄST?

Det beror på dig. Vi lovar att du med en ONYX COOKWARE™-stekpanna kan steka allt – såväl kyckling- och nötbiffar som vegetariska biffar. I det här receptet använder vi nötkött, som nog är det vanligaste. Det finns så många biffalternativ. Har du exempelvis provat en halloumiburgare, där ”biffen” består av ett stycke stekt halloumiost?

Förbered dina hamburgerbiffar genom att plocka ihop köttet för hand – och här får du vara lite försiktig. Det finns ingen anledning att klämma ihop köttet. Lägg de färdiga biffarna på stekpannan där du stekte baconet och stek tills de är genomstekta. Mums! Känner du doften som sprider sig i köket?

step 5 step 6 step 7

När köttet och baconet är klart lägger du dem åt sidan och steker hamburgerbröden lätt i pannan. Under tiden kan du förbereda dina grönsaker och kryddor. Sedan är det dags att smälta osten. Det går snabbt i din ONYX COOKWARE™-stekpanna, så tappa inte koncentrationen.

Nu är det dags att sätta ihop en hamburgare med alla dina ingredienser. Titta bara på den läckra hamburgaren – som du kan avnjuta själv eller dela med nära och kära. Smaklig måltid!

VARFÖR ÄR HAMBURGAREN SÅ POPULÄR?

Den är enkel, snabb och billig. De flesta gillar hamburgare och man kan göra den precis som man vill. Med en ONYX COOKWARE™-stekpanna har du dessutom inga problem att glänsa i köket och göra den perfekta hamburgaren.

Dela gärna dina ONYX COOKWARE™-stunder med hashtaggen #onyxcookware på Instagram.

Blev du inte hungrig bara av att se den här läckra hamburgaren? Ödsla ingen tid. Skynda dig ut i köket och gör den bästa hamburgaren någonsin i din ONYX COOKWARE™-stekpanna. Om du inte redan har en så hittar du vårt urval av stekpannor här:

Se stekpannor

Skriven av: Tanja, ONYX COOKWARE™