Så här gör Sara pannkakor till barnen med en pannkakspanna från ONYX Cookware

Hos ONYX Cookware älskar vi att höra från våra kunder och deras upplevelser med våra produkter. Vi har nyligen varit i kontakt med Sara, en upptagen mamma till Linnea på 11 år och Victor på 9 år, som har delat sin upplevelse med vår pannkakspanna.

Sara är en kvinna som älskar att tillbringa tid i köket och skapa måltider till sin familj. Med en hektisk vardag och två barn behöver Sara köksutrustning som är både funktionell och pålitlig, och här har ONYX Cookware pannkakspannan visat sig vara till stor hjälp.

I denna artikel delar vi Saras upplevelser och tips om hur hon använder pannkakspannan från ONYX Cookware för att göra allt från frukostpannkakor till läckra desserter och måltider till gäster.

Pannkakor till frukost – en bra start på födelsedagen

När det är födelsedag i familjen tar Sara fram familjens pannkakspanna. Det har nämligen blivit en fast tradition att familjen äter pannkakor till frukost på födelsedagar. Linnea och Victor tycker om att vara med och göra smeten och se pannkakorna bli tillagade. Sara njuter av tiden med barnen i köket och uppskattar hur enkelt det är att göra pannkakor.

Med pannkakspannans non-stick-beläggning behöver Sara nästan inget fett, och pannkakorna glider lätt av pannan och landar perfekt på tallriken. Den jämna värmefördelningen gör att pannkakorna blir jämnt gyllene och mjuka varje gång, precis som barnen gillar dem.

Sara har till och med lyckats vända pannkakor i luften. Detta trick har krävt övning och är något som Sara har gjort i många år.

Matpannkakor till middag – enkelt och mättande

Ibland gör familjen även matpannkakor till middag. Fyllningen varierar beroende på vad som finns i kylskåpet, men barnens favoriter är köttstrimlor eller kyckling med blandad sallad och ost.

Linnea och Victor älskar att vara med och göra och rulla ihop pannkakorna. Sara tycker att det är ett bra sätt att få barnen att äta mer grönsaker på, och de tycker att det är roligt att göra sina egna pannkakor. Pannkakspannan från ONYX Cookware gör det också lätt i denna situation, eftersom matpannkakorna steks jämnt och snabbt, så att middagen kan vara klar på bara några minuter.

Pannkakor till gäster

Sara och familjen har ofta gäster och har en stor familj och en social umgängeskrets av barnfamiljer. Frågar man gästerna finns det alltid en tydlig förväntan på desserten; nämligen dessertpannkakor.

Därför står pannkakspannan från ONYX Cookware återigen på spisen när det gäller dessert. Vanligtvis gör Sara en stor hög med dessertpannkakor och ställer fram en massa olika fyllningar och toppings, såsom glass, chokladsås, färska bär, grädde och Nutella. Gästerna kan sedan själva välja och kombinera sina dessertpannkakor. Det är ett roligt och interaktivt sätt att äta på som både barn och vuxna älskar.

Vill du också prova pannkakspannan?

Saras upplevelser med pannkakspannan från ONYX Cookware visar hur mångsidig och pålitlig denna pannkakspanna är oavsett tillfälle.

Den jämna värmefördelningen och non-stick-beläggningen säkerställer perfekta resultat varje gång, och rengöringen är snabbt avklarad. Det gör det möjligt för Sara att spendera mer tid med sin familj och gäster och mindre tid på disk och matlagning.

Vill du också göra läckra pannkakor? Prova då pannkakspannan från ONYX Cookware. Köp din pannkakspanna från ONYX Cookware här.

Produkter som används i denna artikel

Läs mer