Gör dig redo för sommaren med grilltillbehör från ONYX Cookware

Sommaren är precis runt hörnet och det betyder för många av oss att grillsäsongen startar. Att samlas med familj och vänner och njuta av doften av grillad mat är en av sommarens stora glädjeämnen. Om du också ser fram emot att tända grillen och njuta av goda biffar eller krispiga korvar är det viktigt att du har koll på ditt grilltillbehör för att säkerställa en lyckad upplevelse. Hos ONYX Cookware vet vi hur viktigt det är att vara förberedd för alla grillsituationer, och därför har vi sammanställt en översikt över det viktigaste grilltillbehöret så att du är väl rustad för sommarens grillkvällar.

Låt oss utforska hur vårt grilltillbehör från ONYX Cookware kan förbereda dig för grillsäsongen.

ONYX Cookware grillkorg

Har du någonsin upplevt frustrationen av att förbereda små, delikata matvaror som lätt faller genom grillgallret? Här är vår grillkorg lösningen. Med dess cylindriska design och rymliga 2-liters kapacitet, ger denna grillkorg dig möjlighet att tillaga allt från små grönsaker till pommes frites, utan risk för att något faller genom grillgallret. Grillkorgens nät säkerställer att rök och värme fördelas jämnt runt din mat, vilket garanterar en enhetlig tillagning och den autentiska grillsmaken. Grillkorgen tål också en tur i diskmaskinen, så rengöringen är alltid snabb och enkel.

ONYX Cookware marinadspruta

Denna marinadspruta är designad för att injicera marinader direkt in i köttet, vilket säkerställer att varje bit är full av smak. Traditionella marinadmetoder påverkar vanligtvis bara köttets yttre lager, men med vår marinadspruta blir allt kött mättat, vilket säkerställer en förbättrad smakupplevelse. Marinadsprutan i rostfritt stål garanterar lång hållbarhet, samtidigt som den är designad för att också kunna hantera tjocka marinader utan problem. Den levereras med tre olika nåltyper, så du kan anpassa sprutan exakt till den typ av marinad och kött du tillagar. Den är lätt att demontera och tål också en tur i diskmaskinen.

ONYX Cookware grillmatta

Med denna grillmatta undviker du att mat bränner fast, så din grill blir svår att rengöra. Denna grillmatta säkerställer att allt från delikat fisk till saftiga biffar och krispiga grönsaker grillas jämnt, och förblir hela och bränner inte fast. Vår grillmatta är tillverkad av livsmedelsgodkänd silikon, som säkerställer en non-stick yta samtidigt som den optimala värmefördelningen. På så sätt undviker du ojämnt grillad mat samtidigt som du behåller den autentiska grillsmaken. Grillmattan kan enkelt torkas av med en trasa, eller få en tur i diskmaskinen för en grundligare rengöring. Grillmattorna kan användas om och om igen och fungerar på alla typer av grillar.

ONYX Cookware Bluetooth stektermometer

När du grillar finns det inget värre än ett torrt eller ofärdigt resultat. Med vår Bluetooth stektermometer säkerställer du att tillagningen blir exakt, så att du slipper stå och hålla koll på grillen hela tiden. Den trådlösa designen innebär att du kan röra dig fritt, inom tio meter, medan du övervakar matlagningen från din telefon. Med möjlighet att koppla till fyra enheter kan du enkelt hålla koll på flera olika typer av kött samtidigt. Stektermometern säkerställer att ditt kött alltid blir tillagat till perfektion, oavsett vilken typ av kött du tillagar.

ONYX Cookware BBQ grillkit

Detta BBQ Grill Kit är noggrant utvalt för att ge dig den bästa utrustningen för när du grillar. Kitet innehåller vår BBQ turner, BBQ silicone brush, BBQ fork, BBQ tong och BBQ borste. BBQ turner är perfekt för att vända allt från burgare till grönsaker med lätthet och precision. BBQ fork har ett ergonomiskt ABS-handtag, som inte bara är bekvämt att hålla, men som också är vatten- och fläckavvisande. Den är utvecklad för att hantera det mesta kött på grillen, från en stor stek till en krispig kyckling. BBQ tong är det perfekta grillverktyget för de finare detaljerna - idealisk för att vända små delikatesser eller stora biffar och korvar. BBQ silicone brush säkerställer att marinader och såser fördelas jämnt på ditt kött och dina grönsaker. BBQ brush säkerställer att du enkelt och snabbt kan göra grillen ren efter användning.

ONYX Cookware Burger Smasher

Denna Burger Smasher hjälper dig att göra jämna, platta burgare till dina burgare, så att du säkerställer en enhetlig tillagning och en läcker skorpa. Med ett solitt handtag och robust design är Burger Smasher'en enkel att använda och perfekt för att ge dina burgare den professionella touchen, oavsett om du arbetar med nötkött, kyckling eller växtbaserade biffar. Ta din grillkväll till nästa nivå med vår Burger Smasher och njut av perfekt formade burgare varje gång.

Klar, färdig, grilla!

Hos ONYX Cookware önskar vi dig en glad sommar fylld med otaliga grillkvällar. Vi vet att sommaren kan bjuda på både sol och regn, men kom ihåg att allt sommarväder är grillväder! Med ONYX Cookware's grilltillbehör är du väl rustad för att bemästra tillagningen på grillen, oavsett vädret. Vårt tillbehör är designat för att göra din grillupplevelse både enklare och roligare. Så tänd grillen och njut av sommaren – god grillnöje!

Produkter som används i denna artikel

BBQ GRILL KIT

ONYX COOKWARE™ BBQ GRILL KIT

799 kr 1.195 kr
Spara 33%
Läs mer
Läs mer
Läs mer