Snabb upptining med ONYX Cookwares upptiningsplatta

Känner du igen det när du plötsligt kommer ihåg att du glömde att ta mat ur frysen, och nu måste du komma på något annat till middag? Det problemet kan ONYX Cookwares upptiningsplatta vara lösningen på. Upptiningsplattan kan nämligen tina dina frysta varor upp till tio gånger snabbare än att låta matvarorna tina upp i kylskåpet eller i diskhon. Det innebär att även om du har glömt maten i frysen, kan du fortfarande hinna få middagen klar.


Föreställ dig istället att du har möjlighet att ta ut något fryst från frysen och på mindre än 30 minuter, kommer det att vara redo att tillagas. Detta sker bara genom att lägga den frysta maten på upptiningsplattan. I detta blogginlägg kan du utforska flera fördelar med vår upptiningsplatta.  


Fördelar med ONYX Cookwares upptiningsplatta  

  • Sundare: En snabb och jämn upptining är hälsosammare. Det beror på att vid upptining i kylskåp eller diskho kan utsidan av maten tina upp snabbare än mitten, vilket ökar bakterietillväxt, särskilt om maten var nära "bäst före"-datumet innan den frystes. Vår upptiningsplatta säkerställer att matvarorna tinas upp jämnt och snabbt, vilket bevarar kvaliteten och minskar risken för bakteriebildning.  
  • Rengöring: Upptiningsplattan är designad för att vara lätt att rengöra, antingen genom att skölja den under vatten, eller genom att köra den i diskmaskinen. På detta sätt slipper du spendera tid på att rengöra upptiningsplattan, så du kan fokusera mer på matlagningen och mindre på städningen.  
  • Material: Upptiningsplattan är tillverkad av en effektiv anodiserad aluminiumlegering, som är välkänd för sin utmärkta värmeledningsförmåga. Vi har förbättrat den med en värmeledningsdesign, som kan absorbera värme och kyla mycket effektivt och utan användning av elektricitet.  
  • Alla frysta varor: Upptiningsplattan är lämplig för alla frysta varor. Oavsett om det handlar om snabb upptining av kött, eller mjukgöring av en glassdessert, klarar vår upptiningsplatta uppgiften effektivt.  

Köp en upptiningsplatta från ONYX Cookware  

Nu är du mer informerad om varför du ska välja en upptiningsplatta från ONYX Cookware. Det är nämligen den perfekta lösningen i en hektisk vardag, för dig som värdesätter både tid, hälsa och smak. Du hittar upptiningsplattan här. Kom ihåg att medan ONYX Cookwares upptiningsplatta är ett utmärkt verktyg i köket, är det upp till varje användare att säkerställa korrekt hantering och hygien av livsmedel. ONYX Cookware tar inget ansvar för livsmedelssäkerhet relaterat till användningen av våra produkter.

Produkter som används i denna artikel

Läs mer